Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tom och bara tom.

Jag trotsar ensamheten
för jag finns bland dessa ting.
Jag vill icke vara här
jag vill vara där jag kärlek fick.

Jag vill trampa där
mina fötter blommar verklighet.
Jag vill icke vara här
och leva i min ensamhet.




Fri vers av TheDiamond
Läst 283 gånger
Publicerad 2008-12-27 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TheDiamond
TheDiamond