Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fånga den om du kan



Tidvattnet rusar
hör strändernas svall letar
spår efter stjärnfall
små korn av evigheten
rinner mellan fingrarna




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 297 gånger
Publicerad 2007-08-17 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP