Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man skall aldrig ge upp!


Bestseller-limerick

 

 

En skåning med anor från Hörja

var känd för att mest prata smörja.

Den smörjan blev bok

och nu denna tok

kan hustru och fem barn försörja.




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 495 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-08-17 13:08

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Gunnel André VIP
Han är nog inte ensam om den karriären i detta märkliga land där det är fult att tjäna pengar på arbete men helt ok att vinna storkovan på spel och dobbel...
2007-08-18

  lilla t
Jag bara ler, ser token framför mig...som ändå lyckades.
2007-08-17

  SusanneStrömstedt
Så där skulle jag också vilja försörja mig...=)
2007-08-17

  DanSan
***********************

Härlig Hasse o Tage anda!!!
Gillas mycket bravo!!!

***********************
2007-08-17

  Daniel_78 VIP
Svea hunds limerickar ;)
2007-08-17
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP