Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I lust och nöd



Dina ord är som
dagg fuktar mina läppar
en sommarmorgon
tårarna rinner skönjer
din klarblå blick i diset

beröringen av
dina händer mot min kind
skingrar molnen med
ett enda penseldrag kom
och kyss mina andetag

låt mig få smaka
dina tankar, berusa
mig med dina ord
förför mig förbehållslöst
innan solen stiger upp

vaka skednära
värm min frusna kropp döden
är nära ta mig
i handen krama den hårt
att lämna livet känns svårt




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 312 gånger
Publicerad 2007-08-17 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP