Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till hennes försvar bör nämnas att hon var en smula salongsberusad...


Misslyckad naturgödsellimerick.

 

 

 

 

 

En brunnsdrickarinna från Loka

sa:"(hick) Jag är kanske en toka

som låter mitt vatten

i Stadshusrabatten.

Nu börjar ju blommorna sloka!




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 447 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-08-17 23:08

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
jag tycker första raden är klart bäst,
snygg
2007-08-18

  Maria Zena Viklund
en limmerickmästare du är, så ock den här!
2007-08-17

  "Silver" VIP
Underbart, du är mästerlig på limerickar! Hicket är naturligtvis helt rytmiskt perfekt ...
2007-08-17

  charlotte hedendahl
Tjusigt rimmat!
2007-08-17

  DanSan
****************************

Aha ett nödrim ett utomordentligt
sådant dessutom hehehe. . .

****************************
2007-08-17
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP