Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ateistisk limerick

 

 

En sommardag i Paradiset

sa Eva: Jag är på det viset!

Och Adam sa se'n:

Jag fick pröjsa mitt ben

vi får hoppas att det var värt priset! 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 491 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-21 09:34

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
hmm ja var det det?*L*
2007-08-22

    Bodil Sandberg
Självklart var det värt priset...det vet ju alla - hehe - kuligt som busen!!!
2007-08-22

  Rune Thorsell
Ja, Gubben Gud - den storspelevinkern
uppfann - som känt är - manspillevinken.
Talte och sade: Hallå där ni två!
kör med \"trial and error\" - sen kommer ni på
och så, inom kort, är ni ej längre två!
Hoppas ni hajar och fattar vinken!
2007-08-21

  Daniel_78 VIP
sitter själv med en liknande limerick
men får inte till den, sliter mitt hår,
jag gillar bilden av två nakna människor
som sitter o betraktar o jämför o disskuterar
2007-08-21
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP