Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sångtext


ur hand i mun

säg kan du ännu minnas
när vi levde dag för dag
alla dörrar öppna
och friheten var vår lag
vad brydde vi oss om pengar
och sånt som förgängligt är
vi levde som om varje dag var ett liv,
det fanns bara nu och här

ur hand i mun
släng slanten i en önskebrunn
låna av en vän när portmonnän är tunn
ur hand i mun

vi var lyckliga skitar
levde gott varje dag
gick ständigt på nya nitar
men reste oss efter varje slag

ur hand i mun
stadd vid kassa i en kort sekund.
bjuda sina vänner på en festlig stund.
ur hand i mun.

en gitarr och en flaska rödvin
en vän å kinesa hos
och när skjortan blev för trång
fick man packa och dra sin kos
en sommarnatt under stjärnorna
jag vill leva så igen
fånga tillfället i flykten
pröva om vingarna bär mej än

vi var lyckliga skitar
somnade gott varje kväll
åkte ständigt på nya nitar
men reste oss efter varje smäll

ur hand i mun
solen lyser över jorden rund
vare sig du flyter eller går på grund
ur hand i mun.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Anders P VIP
Läst 746 gånger
Publicerad 2005-04-09 13:42



Bookmark and Share


  Alva Blästa
När du läste ur hand i mun på Urkult blev jag helt tagen, men hann inte säga till dig hur bra jag tyckte den var. Så det gör jag nu, bokmärks bra! Du är grym Anders. Kram.
2009-10-01

    ej medlem längre
Mycket bra! Lovar att dom nog bär vingarna...:)
2005-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP