Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Endast för den som är liten i maten!


Kokbokslimerick

 

 

Av en kokboksskribent ifrån Falster

fick jag veta: Mitt senaste alster,

ja, jag är nog en tok,

är en mycket tunn bok:

"Hur man tillagar kvalster på halster!"

 

 

 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 545 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-08-22 10:53

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
hm, skulle vilja se det kök som klarar av det
2007-10-25

  Lilla My* VIP
Ett gott skratt förlänger livet... längre ....än kvalster på halster*;)
Tack för det och en applåd för go limerick!
2007-09-21

    Botox
Ja, hur gör man då? :)
2007-09-20

  Frederick
Heheh, det där gör du mycket bra!
Du är kungen av Limerickar! :)
2007-09-06

  Maria Zena Viklund
snyggt!
2007-08-22

  ospray
haha den var ju riktigt kul den...
vilket skönt avslut =)))


applåd!!!
2007-08-22
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP