Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förbjuden kärlek, bokstavligen


Stjärnbilder

Stjärnorna och mina drömmar bildar stjärnbilder på himlen för dig, som en cinema på den svarta himlen på nätterna, för dig
Jag är ensam och jag tänker på dig
Hur glad du gör mig
Hur vilsen du gör mig
Jag är vilsen när du ler
Gud skapade två barn för kärlek
och jag vill vara med dig i den trädgården
Men det går inte
Det är ett brott att älska dig och du bor i ett fängelse
Ett fängelse där jag arbetar och min arbetsdräkt är gallret emellan oss
Du sitter nära och jag kan känna dig fast vi inte nuddar varandra
Vi tar en promenad och jag får inte hålla din hand, så jag snubblar i din famn för att röra dig av misstag
Du lägger armen om mig och jag lutar mitt huvud mot din axel i 2 sekunder när ingen ser
Vi är inte möjligt
Jag får inte
Men det är Du min sol
Det är Du, Det är Du
Jag älskar dig, det är vi, det är sant




Fri vers av Xhantippe
Läst 360 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-22 13:46



Bookmark and Share


    Loffe
För mig låter det här som dikt om "förbjuden kärlek"... Förbjuden kärlek - ett märkligt och okänsligt fenomen.
Jag kan ha fel om innebörd.

Jag gillar den här! :)
2010-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Xhantippe
Xhantippe