Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om jag hade pengar...


skulle jag ringa dig

mer ändå skulle jag ringa in dig
en måltavla i skiraste purpurgrönaguld
svalka kinderna röda i fjärilsvingars ljus
bida bittida och sent
lagom länge när munnen full av smakligheter
bjuder nattlig dräkt att skönjas
ur ditt ansiktes glöd
springer de floder urkällan föder
all den hetta du väcker
slumrar sällan inför din blick
blandas samman de borttappade orden
och allt det där...
andra som du försöker lämna
visar dig tillrätta genast
när du låter

och som du famnar




Fri vers av Nightngale
Läst 567 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-26 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale