Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden!

Vita rockar fladdrar som lakan

runt din svettiga panna

Ögonen grumlas av livets resume

Smärta som rungande eldar

runt din lekamen

De oskrivna kapitlen förblir oskrivna

enligt dödens lagtext



Blodsmak i munnen går kräftgång

runt din kropp

Ditt anlete bär på en vissnads blommas motiv

Grå som en mulen höstdag

utan hopp sol eller liv



Timmen är slagen du går in i dimman

grå som ditt anlete

men din själ är nu en fågel

i evighetens vingslag





Fri vers av hero40 VIP
Läst 389 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-08-26 21:57



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
men din själ är nu en fågel

i evighetens vingslag


Älskar det här!
2007-08-29

  Lejonhjärtas poesi
Mycket tänkvärda ord i en vacker dikt och levande skildring av döden i evighetens vingslag, applåderas!
2007-08-27

  Last Word Spoken
Tragisk del av livet,
dramatiskt beskrivet
men en ljuspunkt
en själa förlösande ljuspunkt..

Intressant!
2007-08-26
  > Nästa text
< Föregående

hero40
hero40 VIP