Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågel

Jag hörde en fågel en dag som viska
i mitt öra, att det är du som mitt hjärta ska tillhöra,
Men fågeln flög i väg och jag bara stod där och grät
för det ingen kunde förstå
Var att det var jag som lät dig gå




Fri vers av Melissa
Läst 367 gånger
Publicerad 2005-04-11 12:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Melissa