Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oförlåtligt Oundvikligt




oförlåtligt
oundvikligt
vi bör inte tala om det
vi bör inte märka



förstå
inte
förstå
inte
förstå inte mer



du går nu
nej, jag går
drar mig längre
och längre
bort, iväg, försvinner
lite i taget
jätte
lite
i taget



det är inte menat för oss
hela livet
inte alls
bara nu för en stund kan vi vara
lite till
inte för länge, nej för de går inte
nog inte
för länge







det är här som det bränner mest av allt
finns inte i tanken
att tala om
reda ut
inte ens märka



vi smiter
oförlåtligt
oundvikligt
O
som i om
som i olika
vägar
olika



se ner
på dig
på mig
oss, vi, släpper
för ingen orkar hålla i för länge



vi orkar inte kämpa för allt annat måste kämpas för



jag går snart
tror jag



oförlåtligt
oundvikligt
vi bör inte tala om det
vi bör inte märka








Fri vers av Bara jag, Anna
Läst 369 gånger
Publicerad 2007-08-28 12:29



Bookmark and Share


    ingvar VIP
En mycket fin dikt, som ger mersmak av Din poesi! Ingenting man ska läsa slarvigt och snabbt utan med djup begrundan!
Ingvar
2007-09-21

    ingvar VIP
Mycket väsentliga rader! En liten bit i taget åt olika håll blir snart lalltför långt åt olika håll. Och tvärtom.
Samtidigt: hur väsentligt det skulle vara om man kunde ta en liten, liten bit i taget åt rätt håll (vad gäller allt, som är bra).
Skickligt skriven!
Ingvar
2007-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Bara jag, Anna