Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min bror


Missat sista bussen hem

Så fruktansvärt värdelös

Du kanske tycker att det är en skit sak
ingenting att ödsla energi på?
Men du är inte jag.

Du vet inte hur jag lever
hur jag tänker
allra minst hur jag känner.

Just i detta nu känner jag mig
så fruktansvärt värdelös

Men jag älskar dig för att du försöker förstå
hur jag lever
tänker
och känner

För mig betyder det mer än
skjuts hem halv tre på natten när jag
missat sista bussen hem




Övriga genrer av Ecila
Läst 1010 gånger
Publicerad 2007-08-28 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ecila
Ecila