Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tågen står kvar

Tågen står kvar

Perrongerna ilar bort med väntande passagerare

Du står vid en lyktstolpe

och ser en van Gogh-himmel flamma upp i ostyriga nebulosor

Se himlen

Se perrongerna med svarta passagerare

Blir man inte ganska nervös av van Goghs penselföring, förresten?




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 480 gånger
Publicerad 2007-08-28 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP