Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du kan inte se det som jag döljer.


Ensam i regnet (lämnar dig inomhus)

ett hällregn öser ner du flyr inomhus
själv går jag ut lämnar dig med
halvsanna ord att allt är rätt så bra
försvinner bort i den fuktsuddiga luften
genom regnimman på fönstret ser du mig inte

du vet inte att varje dag ökar avståndet
att min försäkran om att jag snart kommer in igen
bara är till för att hålla kvar ditt lugn




Fri vers av Elin E
Läst 339 gånger
Publicerad 2004-02-28 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E