Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att dölja någonting.


Omedvetna om att de sitter i publiken

du kanske ser hon som verkar stark
och vågar gå iväg från alla andra
skulle du tro att hon var ensam
och för bra på att dölja ledsna känslor

du kan se hon som oftast mår bra
och inte verkar bära på någon smärta
skulle du tro att hon bara härdar ut
och inte berättar för att unvika oron

du kan se att det inte finns några stora problem
du är deltagare i pjäsen med namnet Verkligheten
du vet inte ens om att du sitter i publiken




Fri vers av Elin E
Läst 252 gånger
Publicerad 2004-02-28 12:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E