Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart är jag?

Jag vet hur det var

Men jag vet inte hur det kommer att bli

Tänk att veta




Övriga genrer av Mr Markus
Läst 373 gånger
Publicerad 2007-08-30 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Markus
Mr Markus