Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Niklas

Du lämnade

lämnade mig till att klara detta själv

hur kunde du

.

Så som jag älskat dig

Så som du älskat mig

Nu slänger du mig i väggen

.

Aldrig mer säger jag

Bara en gång till är jag DIN <3




Övriga genrer av Gonna
Läst 326 gånger
Publicerad 2007-09-02 01:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gonna
Gonna