Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett rop till ängeln.

Älskling, Älskling vad ska jag ta mig till?
Ängel, Ängel kom till mig som jag vill!

Mitt hjärta går snart i Tu.
Hjälp, jag behöver ett Phhu.




Fri vers av katriin
Läst 407 gånger
Publicerad 2005-04-12 18:24



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Snyggt slut
2005-04-12
  > Nästa text
< Föregående

katriin
katriin