Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen I -för idiot


Jag var en idiot den här dagen.
Jag har inget att vara stolt över med den här dagen.
Jag har ingen rätt att vara arg den här dagen.
(Idag är jag inte arg)

Den här dagen var jag feg.
Jag gjorde ingenting.

Men inte fan var det väl jag som möjligtvis skulle reagera konstigt
på grund av chock.




Fri vers av Matilda.k
Läst 457 gånger
Publicerad 2007-09-03 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Matilda.k