Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kärleksdikt utan att kunna

Du är,

Därför andas jag...








Övriga genrer av Leveriseger
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-03 20:59



Bookmark and Share


  Freeman
Helt underbara ord om den vackraste känslan som finns!
2010-09-19

  Mari N VIP
Ett kort och rakt konstaterande men ändå så innerligt och varmt.
2007-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Leveriseger
Leveriseger