Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under dina vingars beskydd

Du finns

Därför andas jag


Du är

Därför älskar jag


Utan dig

är jag ingenting


Med dig är jag fullkomligt underbar


Så länge hjärtat slår

vill jag följa dig


Så länge benen bär

Skall jag finnas vid din sida


Du är den vackraste

jag någonsin mött







Fri vers av Leveriseger
Läst 405 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-07 20:17



Bookmark and Share


  Freeman
:-) Läser än en gång, efter tre år eller något, och jag blir lika förundrad över hur underbart du får det att låta, allt det vackra du känner!
2010-09-19

  isabel louise
vilken vacker bild! härlig vacker känsla i texten!
2007-09-15

  Freeman
Helt otroligt vackert.......så underbart att man ryser, tack för att du delar med dig av dina känslor och dikter!
2007-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Leveriseger
Leveriseger