Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Observera att innehållet i denna text inte är kvalitetssäkrade uppgifter, Dr Stalline E. Carter har mig veterligen inte varken arkiverat eller dementerat dessa uppgifter, ännu... allt enligt en klart otillförlitlig källa i Washington P. C.


Kärleken, liksom känslan för tid, är relativ






Solen, liksom månen,
är så sakteliga på väg ifrån oss,

om vi inte gör något drastiskt
åt detta kommer jorden
att vara totalt obeboelig

redan om bara
några hundra miljoner år

räknat från i fredags morse
vid åttatiden ungefär

då jag upptäckte
något helt sensationellt




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 398 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-04 01:52



Bookmark and Share


  madigan
Sant allt är på väg..bortåt..ibland är det även långt hemåt!
2007-09-04
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP