Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggspel

Rämna mot dig själv
allt annat är ämnat att ge vika

Kulliser och illusioner kan uppträda
framför dina ögon
ett skuggspel
mot mörkret och ljudandet, vakum och sken

Lämna det därhän
det där, dit
allt hör
hit, här

Åh, stilla en stund

Varje kantigt hörn blir
rund rund rund

Åh, stilla, stilla en stund

Mer här, än där
rämna lungt
mot dig själv, kan du falla

Dom, dom alla
kan endast se ett fragment
men du är hel
när du låter dig själv, falla
rämna mot dig själv









Fri vers av Oak VIP
Läst 222 gånger
Publicerad 2007-09-11 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oak VIP