Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svep trötthetens täcke



genom mig
en dag når sitt slut

håll tal vid min stol av ebenholtz
låt allas hjärtan sjunga ut

håll tystnad i era händer
när klockorna slår ut

låt en svepning passera
genom mig
finn vägen som leder ut




Fri vers av Tobias Hedlund
Läst 600 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-11 22:24



Bookmark and Share


  Patrick K
riktigt fint!
Applåd!
2007-09-11

  Bubamara - Maria Zakrisson
oj
många ord som berör idag

vackert
2007-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Tobias Hedlund
Tobias Hedlund