Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Konstnärerna är Hanna Al-Haek, Gabriel Karat, Alexander Hadad, Gabriel Ibrahim Sara och Sabri Yousef.


Välkomna till Katto Galleri som presenterar 5 konstnärer från Syrien



De fem konstnärernas ursprung är från Syrien, ett land som är beriktad på kulturarv och som återspeglas i dess historia genom tiderna.
Konstnärerna lever och är verksamma i Sverige idag. Grupen består av tre abstrakta målare och två skulptörer.

Låt oss tillsdammans upptäcka dessa fem konstnärers resa genom färg, känsla och form.

Katto Galleri hälsar Er hjärtligt välkomna på vernissage, lördagen de 15 september!

På tur står syriska konstnärer i Europa.

Utställningen pågår mellan den 15 - 22 september

Öppettider: tis - fre 12 - 18, lör - sön 12 - 18


www.al-haek.com

www.alexanderhadad.com

www.sabriyousef.com

www.katto7art.com

adress: Katto Galleri , Vallhalavägen 22 ( Tekniska Högskolan ).

Tel: 08 - 441 80 60, 070 - 459 34 61






Övriga genrer av Sabri Yousef
Läst 728 gånger
Publicerad 2007-09-12 01:50



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
tack för tipset!
2007-09-12

  Thomas Strandberg
Det är vid sådana här tillfällen man verkligen känner att man bor ute i skogen (suck!). Billigt boende, men ack så långt från nya influenser och inspirerande människor. Har dock tittat på era resp hemsidor och det ser hur spännande ut som helst! Lycka till och tack för galleritipset! (Ska försöka ställa ut i Sthlm framöver och sonderar terrängen på gallerifronten. Alla tips är välkomna!)
2007-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Sabri Yousef