Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Proggen

Visst det e trist att inte ha nån koll
men proggen lever än
den e rock'n roll

Dansar loss på mossen
och plöjer ner brajiga fröer i myllan

Kollektiven skvallras det om än
tjejer med tjejer killar med killar
och andra skumma idéer

Folköl aldrig mer igen
för jag har tänt en fet och fallit ner
i den flummiga degen

Sjuttiofingrar i en följd
växter lever och dansar
tapeter flyter runt likt lotusblomman

En tipi och jag e bra
några toner då lyfter hjärnan på locket
tjena tjena, Hej!






Fri vers av Oak VIP
Läst 365 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-12 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oak VIP