Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud och pianosträngar

Jag kan höra i mitt tredje öra
ett ord som inte låter sig höras

Jag kan se med mitt tredje öga
en syn för vilken vi alla är döva

Djupt djupt nedsövda i livets väv
olyckligt osanna akilleshäl

Trassligt värre att leva
värre att dö

Men visst finns det nått mera
varifrån allt kommer och återvänder igen

Försök med ett slag att slå mot den sträng
men vi är helt döva
pröva igen med alla medel
och då hänger man där i en pianosträng




Fri vers av Oak VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-12 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oak VIP