Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Akira Yamaoka, ditt regn


Likt en blomma i källaren, väntandes på en ensam död

Dansandes ensam igen,
och åter igen faller regnet
Det är bara doften av dig som återstår,
att dansa med mig

Ingen visade mig hur jag skulle ge tillbaka kärleken du ger mig
Mamma håller aldrig om mig, och pappa älskar en främling mer än mig

Jag ville aldrig trycka ner dig
Allt jag behöver är några enkla kärleksfulla ord

Du kännde min kropp en gång
Det bränner fortfarande, mjukt
Aldrig glömmer jag, och aldrig mer igen
Jag gråter

Ut ur mitt huvud, och jag vet inte vad jag hittat
Gång på gång, jag känner hur det bryter ner mig

På trottoaren i staden
Är mitt skrik bara en viskning
Upptagna människor går ingenstans
Ser mig slukas av regnet
Ingen medkänsla, inget betyder något
Min resistans väntar
Likt en blomma i källaren
Väntar på en ensam död





Fri vers av Uppochner
Läst 444 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-12 23:23



Bookmark and Share


  Lollan_
jag älskar titeln, och texten är så bra.
första stycket är jättebra, och också;
*På trottoaren i staden
Är mitt skrik bara en viskning*
tycker om.
2008-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Uppochner
Uppochner