Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad som går upp kommer ner, vi lever för att dö...


Jag mena aldrig att såra.

Jag önskar att jag kunde säga något som fick dig att lee.
Jag önskar att jag skulle kunna ge dig världen o mer.
Jag önskar att du skulle kunna förlåta mig för mitt svek.
Jag vet att du känner nåt i ditt inre av min närhet.
Jag hoppas att du hittar en väg att tro mig igen.
För du är inte bara min kärlek, du är min bästa vän.
Jag gör vad som hälst för att se oss tillsammans
fast denna gången lämnar vi aldrig mer varandra.
Jag älskar dig så mycket, du behövs i mitt liv.
Jag behöver inget annat om du står här brevid.
Jag börjar inse att jag fick dig att gråta,
men nu är tiden inne att torka dina tårar.
Jag kommer aldrig mer såra eller skada,
men blir jag för mycket tar jag ett steg tillbaka.
Lyssna på vad jag säger, du o jag mot alla odds.
Jag har berättat vad jag känner, så vad händer med oss?




Fri vers av ImNotPlayin
Läst 307 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-13 14:37



Bookmark and Share


  jasminflowa
Jag tror vi lär oss att inte dela ut svek
Vi lär oss att kärleken är äkta
och inte en lek
2007-09-14
  > Nästa text
< Föregående

ImNotPlayin