Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En mer eller mindre sorglig dikt på engelska.


Angel of Anger

I sail under you,
Under my angel,
Without wings and hearts,
We shine together,
Strong, divine.

In a storm,
With blood red skies,
Under pain we sail,
With blood in our veins,
Just reach for fate.

The deeper I reach,
The hotter I feel,
With cold blood and hot quests,
You forever, my guiding star,
An angel of anger, let me feel it too, let anger fill my veins.




Fri vers av GothicKnight
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-13 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GothicKnight
GothicKnight