Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DB3 404 Onödigt lidande












Visst är vi alla
dumma ibland

dömandes oss själva
samt varandra
till onödigt lidande








Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 404 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-09-14 00:17



Bookmark and Share


  aftermath
ja tyvärr tycks människan behärska att \"göra ned\" andra och sig själv..
du sätter fingret på denna \"sjuka\"
måste det vara så?
2007-09-14

  Lena Renman
Så sant som det var skrivet kort och gott.
Applåd
lena
2007-09-14

  katt.inc
Klokt och insiktsfullt, det är vi människor som skapar oskrivna regler för att dömma oss själva och kanske framför allt andra.
2007-09-14

    *Zenobia*
och dummast var väl Han Däruppe...som dömde till evigt lidande för kvinnor att känna smärta vid födsel av barn....utan orsak....låta alla kvinnor lida för en kvinnas och en karls dumhet....
2007-09-14

  fallen
Vansinne - men mäskligt.
2007-09-14

    LadyFool
jo dumma vi är på många sätt...
2007-09-14

  aftermath
vad är då bästa boten mot detta
självransakan
känna sig själv?
2007-09-14
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP