Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det som göms i skuggorna.


Gömda ordsilhuetter

fruset vatten
istäckta kvarlämnade drömmar
isande vindar
stillsamt splittrade förhoppningar
riskfylld glaciär
fotsteg nära dess spricka
ljusa vinternätter
svek som har uteblivit
skuggrik morgonsol delvis mörka dagar

en istappsviskning
ett eko du inte uppfattar
gömda ordsilhuetter
vanligtvis dolda i molnstoftet




Fri vers av Elin E
Läst 288 gånger
Publicerad 2004-03-03 12:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E