Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Brigadmålare finns det inte längre, bara kladdiga klottrare.


Höstterror

Hösten drar fram som en färgsprutande
brigadmålare - skvättar gult på
björkarna, rött på lönnlöven

en färgterrorist på rymmen från
någonstans bortom polcirkeln kletar
ned trädkronorna alltmer för var dag.

Vem fångar den slemme? Vem griper trollkarlens
arm innan han gör sin sista magiska
gest och sveper landet i vitt!




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 404 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-14 16:45



Bookmark and Share


    Issand.
neej brigadmålare har jag aldrig hört talas om
men bram låter det!
dikten alltså :)
applåde
2007-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP