Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dag i taget räcker.


Svart tårmoln på den klarblåa himlen

trötta tankar som vuxit
till ett ett svart tårmoln
ständigt hängandes
uppe i den blåa himlen
som bäst kamouflerat
av ljusa fjädermoln
dolt för andras blickar
och eventuellt oroliga tankar

jag vill blunda och
önska att det inte fanns
men jag kan se och känna
tyngden nästan varje dag
av ett fruset regnoväder
mitt i molnstoften
det räcker att leva
med det en dag i taget




Fri vers av Elin E
Läst 276 gånger
Publicerad 2004-03-03 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E