Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EASY ONE ..

”Det finns ingen sanning om den inte är uttalad.” anak




Övriga genrer av Anna-Karin Olsson anak.se
Läst 324 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-15 17:14



Bookmark and Share


  Kent Love
eller hur...
2007-09-16

  Ronny Berk
så må vara... sant är sagt... men inte allt sagt är sant...
2007-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Anna-Karin Olsson anak.se
Anna-Karin Olsson anak.se

Senast publicerade
MÖJLIGHETER
ETIK
MI
EASY ONE ..
* Se alla