Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slarva aldrig med preventivmedel med tanken "äsch, jag gör abort om det blir något". När man väl står där med ett nytt liv i sig är frågan svårare än man tror... =/




Min lilla ofödda ängel

Ett barn,

ett liv

som växer inom mig

 

En själ

som valt mig till sin beskyddare

som valt mig att föda den,

älska den,

ta hand om den

 

Någon

som valt mig till att se den,

förstå den

och låta den gå den väg den vill

 

Förbereda själen inför livet

Älska den villkorslöst vad som än händer

 

 

 

Men jag kan inte föda dig nu...

Jag kan inte ta hand om dig

Inte nu...

Min älskade lilla ängel...

Kan du förlåta mig?

 

Kom tillbaka lite senare

i mitt liv

när jag kan bära dig,

föda dig,

ta hand om dig

 

Mitt lilla barn

du är välkommen

nästa gång

Du är välkommen tillbaka,

att leva inom mig

När jag är redo att ta emot dig

så som jag borde

 

 

Min lilla ofödda ängel




Fri vers av White as a star
Läst 788 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-09-15 17:24



Bookmark and Share


  To
Får jag citera från dig till denna blogg http://vackratexter.blogspot.com/ ?

2009-02-17

  To
Fortfarande lika vacker som sist när jag läste den, om inte vackrare.
2007-11-01

  RoligtSelma
Underbar :D<3
2007-10-27

  To
Himla fin och kärleksfull dikt. Dikten säger så mycket om kärlek.
2007-10-10

  Lejonhjärtas poesi
Innerligt stark och du lyckas skriva om det som verkligen hör till livets svåraste val, ofödd ängel som berör.
2007-10-04

    Noyle
Asså, jag bokmärker. Den var så himla känslig. Usch vad fint du skriver.
2007-09-19

  Lillasyster F
Sådana här dikter tycker jag är svåra att kommentera. Vad annat kan jag säga än att den träffar mitt i hjärtat och ögonen tåras. Du förmedlar känslan och budskapet otroligt bra.
För det ska du ha en stor och värmande applåd.
2007-09-19

  devilsangel
Kom tillbaka lite senare
i mitt liv
när jag kan bära dig,
föda dig,
ta hand om dig

Dessa rader ger mig rysningar! Bra och gripande!!
2007-09-19

    Noyle
Usch vad vackert. Ett sådant tugnt ämne som man egentlgien itne kan skriva något trevligt om, men din text blir så vacker. Starkt jobbat.
2007-09-18

  RutigKjol
Helt underbar text, blev väldigt berörd.
2007-09-18

  Just Emotions
åh va vackert... jag blev verkligen berörd av denna text.. javisst som du skriver, man ska tänka sig för innan man blir gravid, men ibland så händer det ändå.. och kanske finns det en mening med allt.. denna text hade inte kommit till annars..
kram*
2007-09-15
  > Nästa text
< Föregående

White as a star