Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fortfarande fort framfarande

En omtänksam Egocent (I tredje person)
Stormar fram otänkbart

Ingen kompetens beviljad
Om framtidssyn i sitt liv

Därför han nu illa far
Utan vetskap om sin framtid




Övriga genrer av existens
Läst 839 gånger
Publicerad 2005-04-17 23:18



Bookmark and Share


  odyne
Gillar denna mycket, både innehåll och form.
2005-04-26
  > Nästa text
< Föregående

existens