Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stanna hos mig

Kan du stanna hos mig
och försöka sudda ut allt annat
för en stund, bara för en stund

om du stannar hos mig
ska jag visa dig
hur mycket du är i mina ögon
att du är allt
och att jag ska älska dig tills jag tar mitt sista andetag

om jag fick bestämma skulle jag vilja se dig varenda dag
jag skulle vilja höra din röst
sjunga till dina vackra ord
jag skulle ge dig all min tröst.




Övriga genrer av majab_
Läst 162 gånger
Publicerad 2007-09-23 21:58



Bookmark and Share


  Junibarn
bra!
2007-09-23
  > Nästa text
< Föregående

majab_

Senast publicerade
svek
stanna hos mig
du
* Se alla