Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad till av ekb


Hemligheter








Det är la tur att människorna
har hemligheter för varandra

annars skulle en riskera
att förlora sin själ

samt andras skäl
att vara fortsatt nyfikna




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-24 18:18



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Ssssh
2007-09-24

  Markattan
Jo, det ligger nog en hel del i det.
2007-09-24

    Bim
Jo där fick du till det riktigt bra.Hälsn.Bim
2007-09-24
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP