Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fåglar

fåglar flyger men inte jag
det är synd för jag vill flyga till dejj
då kan vi mysa och lysa
fåglarna liknar inte på mejj men det gör min mamma
men i allafall vill jag ha vingar så jag kan flyga till dejj




VINGAR ÄLSKLING!!!




Övriga genrer av särää
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-24 19:30



Bookmark and Share


    Issand.
härligt
skrivet
2007-09-24
  > Nästa text
< Föregående

särää

Senast publicerade
du !
fåglar
mobbning
Åker
* Se alla