Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läsaren må förlåta författaren hans förkärlek att ofta förlägga en del av handlingen till just konditorier...


Något litet om samhällets tjänare i eller utan uniform








När de unga bödlarna

sågs misshandla en äldre man

sågs partikamraten gå förbi

som hade han bråttom



sågs partikamraten

gå in på ett litet konditori

beställa kaffe samt Napoleonbakelse

sågs sedan sitta där och äta, dricka

av hjärtats lust



Vad som dock äcklade mig mest

var att jag själv stannade för att se

på misshandeln

för att sedan kunna rapportera om den

till det \'folk som kräver att få läsa

om sanningen\' i just de tidningar

jag bekänner mig till att frilansa hos




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-24 21:32



Bookmark and Share


  katt.inc
En dikt om självransakan och inte bara hos diktjaget. Bra förmedlat.
2007-09-25
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP