Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill helst av allt blunda.

Jag såg en fjäril
i mörkret
vackert stillsam
farligt sökandes
efter sitt ljus
fladdrandes intill den förödande lågans lockande
brand
försiktigt
snälla
utblåst
slukandes
sluter ögonen, vill helst av allt blunda.




Fri vers av Inthesun
Läst 228 gånger
Publicerad 2007-09-24 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inthesun