Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det som en gång blev kyligt kan med rätt behandling värmas upp igen...


Ett med naturen


Vi ritar mönster i sanden

drar sakta med fingret

som tillslut möter ditt

Du tar mig i handen

leder mig in i en våt lek

tinar mitt hjärta

som solen

smeker

vackra mönster

i polarisen




Fri vers av Miraa
Läst 394 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-25 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miraa