Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad till av poeten ronny berk


En gåta








Med fickan full av getögon
vandrar jag bort i natten,

ty de flesta jag passerar
ger mig ett och annat getöga
eller kastar det efter mig,

men kan du väl säga det,
vem är jag då?




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-26 14:46



Bookmark and Share


  Ronny Berk
fäbostintan i kort kort...
2007-09-26

  Gunwale VIP
Borde vara mums för ett lodjur...(`schäkta!)
2007-09-26
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP