Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan se nu.

Jag ser nu. Jag förstår äntligen, jag förstår vad dina ord betyder. Jag förstår varför allt vart så här. Jag förstår varför du försvann från mig. Hur ska jag säga att jag ångrar mig av hela mitt hjärta? Hur ska jag kunna ta tillbaks mina ord och säga att allt vart fucke\'d up? Allt vart knasigt, jag orkar inte. Jag blundar, och andas in, jag andas inte ut, nej jag håller andan. Jag försöker att hålla i mer än en minut. Jag blir helt skakig och måste pusta ut. Om jag bara kunde ta tillbaka orden, om jag abra kunde säga hur mycket du betyder för mig. Jag bryr mig inte om alla anra, jag bryr mig bara om dig, det är ju du och jag till slutet. Kommer du inte ihåg? You&MeToTheEnd? Var det inte så?
Förlåt, förlåt av hela mitt hjärta, förlåt för det jag sa. Och förlåt för att jag gjorde det jag gjorde. Men jag kan se nu, jag ser att jag inte gjorde rätt. Allt jag har är mina ord, mina ord som bränner inom mig, för när jag väl tänker efter var det ju bara för att mina jävla ord som du stack. Förlåt jag begär inte mer än att du förlåt mig, du behöver aldrig mer prata med mig. Du behöver inte ens kolla på mig. Bara du säger att du förlåter mig så lovar jag att kämpa för ditt förtroende igen. Jag ska kämpa ända in till graven, nda tills jag svettats, pratat, gett en liten bit av min själ för dig. Bara för dig.
Men jag kan se nu, du kommer inte tillbaks. Du kommer inte tillbaks..




Övriga genrer av Ann_zoo
Läst 275 gånger
Publicerad 2007-09-27 10:04



Bookmark and Share


  Spir@
Tråkigt hur små ord kan förstöra så mycke.. Känner igen mig så väl.. Fint!
2007-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Ann_zoo