Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rättshaveristen



Han ska ha rätt till
varje pris trots att han har
fel på sätt och vis




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-28 09:23



Bookmark and Share


  Åsa Gustavsson VIP
hårding

vackert avdelad dikt men inskjutet rim
2007-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP