Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är ändligt



Stunder av lycka
må vara få så vad är
det du väntar på




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-28 18:06



Bookmark and Share


  Tino
bra budskap, med en enkel och kort text
ett motto man ska försöka ta åt sig av
2007-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP