Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven och gjord av \"Kiwi\"


Röra

Enda stor röra
Det är bara att sätta
Igång och göra




Bunden vers (Haiku) av Kiwi
Läst 307 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-29 14:59



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
ja, ta tag i det bara!
2007-09-29

    eva m h
Haha! Ja det är bara att sätta igång!
2007-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Kiwi